FG Mur & PUTS AB
Våra tjänster

Tjänster
Professionella Murartjänster
i Kalmar och Öland

Oavsett om du behöver hjälp med att restaurera en historisk byggnad, bygga en ny trappa, eller uppföra en komplett ny struktur, har vi  expertisen att utföra jobbet med högsta standard. Våra tjänster inkluderar:

  • Nybyggnation
  • Renovering och restaurering
  • Specialprojekt i tegel och natursten
  • Konsultation och design

    Vi förstår vikten av att varje detalj är perfekt och strävar efter att överträffa dina förväntningar på varje projekt.

Murartjänster

En fasad är en viktig investering för framtiden eftersom ett väl utfört fasadarbete skyddar huset under lång tid. FG Mur & Puts har många års kunskap och erfarenhet för flera olika fasadsystem och material lösningar.

Alla våra anställda genomgår kontinuerligt utbildning, gällande både nya metoder och nya materialval, något som är viktigt för ett fasadarbete av hög kvalitet som håller i längden.

Vi hjälper er med ny-, till-, ombyggnad och fasadrenoveringar. Vi är specialiserade på:

• Putsning och murning
• Murning av tegel och block
• Omfogning av äldre tegelfasader
• Betongrenovering
• Fasadtvättning och fasadrenovering
• K-märkning

Murning
Puts

Putsarbete

Funderar du på att ge din fastighet eller ditt hus en ansiktslyftning är fasadputsning rätt väg att gå. Puts piggar upp en trött fastighet och ger ditt hem ett stiligt och rent uttryck.

Kalkbruk

Vi tycker det är roligt jobba med kalkbruk och gör gärna restaureringar av äldre byggnader. l Sverige finns många medeltida interiörer kvar med ursprunglig kalkputs och även en del ytterväggar som vi brinner för att bevara.

Läs mer om Kalkbruk

Kalkputs har använts sedan antiken och i många kulturer. l Sverige finns många medeltida interiörer kvar med ursprunglig kalkputs och även en del ytterväggar. Man kan räkna med att till fram emot sekelskiftet 1900 var det kalk som användes som bindemedel i all puts och allt bruk. Ända in på 1950-talet var kalkputs ett standardval. Sen tog andra material över. De som kunde putsa med kalk gick i pension.

Kalkbruk
INSTALLATION-AV-KAMINER-&-KASSETTER

INSTALLATION AV
KAMINER & KASSETTER

En av våra styrkor är att vi tar ett totalansvar för hela installations/byggprocessen. Vi kontrollerar ev. ritningar, gör en komplett kontroll så att kaminen/kassetten kan anslutas på ett säkert sätt.

Alla våra installationer utförs av utbildade hantverkare som har både bred kunskap och lång erfarenhet av yrket.

Vi kan även ombesörja så att kaminen/kassetten levereras hem till er.

FG Mur & Puts använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.